Średnia ocena systemu:
<< < 651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Jak dla nas obsługa suuper!! 6 +"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-22 00:21
"Not being able to pay deposit by credit card at the time of making reservation on website was a downside."
Ocena:starstarstar
2005-08-22 00:02
"Profesjonalna konkretna obsługa. Korzystną innowacją byłaby mozliwość płacenia kartą kredytową na miejscu. Pozdrawiam Marek Bartkowski"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 14:16
"mozliwosc placenia karta OGROMNIE ulatwia rezerwacje !!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 11:33
"Bardzo fajnie, szybko, sprawnie i milo! Polecam zdecydowanie!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 08:50
"System rezwerwacyjny funkcjonuje bez najmnieszych zastrzeżeń."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 08:31
"Bardzo dodze!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 08:12
"Już drugi raz korzystałam z usług Firmy. Rezerwacji dokonałam łatwo i sprawnie. Z przyjemnością poleciłam również usługi inTurs.net innym."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 07:53
"wszystko odbyło się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-20 20:25
"Pierwszy raz rezerwowałem i jestem bardzo mile zaskoczony jakością usługi."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-20 17:36
"Porównując z podobnymi systemami Was oceniam najlepiej !"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-20 14:04
"sprawna rezerwacja internetowa duża wygoda dla rezerwujących"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-20 06:21
"Super, szczególnie kalendarzyk rezerwacji"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 20:52
"przy pracach remontowych domu w ktorym jest apartament wypadaloby poinformowac gosci a tak to ok"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 20:34
"Znakomita obsluga w systemie rezerwacyjnym in Turs.net. Znakomita porada i mozliwosc bezproblemowego dokonania rezerwacji , dzieki profesjonalnosci i uprzejmosci pracownikow in Turs.net- rozwiazanie problemu, jaki mialam nie mogac dokonac przelewu z zagranicy i porada dotyczaca oplaty karta visa - usprawnilabym mozliwosc dokonania oplat visa karta z zagranicy.Ale znakomita mozliwosc rezerwacji i kontaktu tylko e-mailowego - dzieki czemu moglam zaplanowac pobyt w Krakowie z Brazylii. Dziekuje. Pobyt udal mi sie super- napewno dalej bede korzystala z Panstwa propozycji Marta Allendorf"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 17:40
<< < 651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.056 s